Zoeken naar kris een andere hand

Uw zoekactie voor kris een andere hand leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Discreet genieten vandaag
Hallo Wie ook zin om discreet te genieten met andere man Lekker pijpen en rukken meer kan en mag. Verder ontdekken wat leuk is Discreet Groetjes  
Maarten 51 jaar Limburg - As
date dit weekend
50 184 96, kaderlid, en verzorgd,..mijn vrouw vertrek voor een week ver weg.Ik zoek een eerlijke discrete biman voor geile sex zoals lingerie rollenspel BDSM of andere mogelijkheden. Op voorhand besproken uiteraard wat onze wensen zijn,...veel is mogelijk ;-). Is voor mij 10 jaar geleden,...  
Jonas 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge student zoekt eerste ervaring
Hey! Ik ben een 22-jarige student die al even fantaseert over het klaarkomen voor andere mannen. Ik kick enorm op zaad en zou graag mijn eerste stapjes willen zetten. Mag ik bij jou (op een openbare plaats) in een auto bv. mezelf aftrekken wanneer je kijkt? Als ik me wat meer op men gemak voel wil ik je ook voor de eerste keer pijpen en mag je klaarkomen op men gezichtje. Zie je dit zitten? Stuur me dan een uitgebreid berichtje met wat je graag wilt en hoe je dit zou doen. Het is mijn eerste keer, dus best spannend waardoor ik graag veel uitleg krijg  
Sporty boy 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sportieve jongeman zoekt fun sauna
Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komen genieten van een bad
Waar kan ik genieten van een heerlijk bad? Jij kiest of je kijkt (gekleed of naakt) mij betasten zeker mogenlijk. Je mag mij ook onderspuiten. Ik 36j 1m90 90kg 19cm. Er mogen meerdere aanwezig zijn. Reageer met regio en eventueel voorstel voor andere zaken.  
Pijpen 46 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie komt langs voor een pijpbeurt?
Titel zegt het. Fris gewassen pikken graag. Tot 12u. Graag kleine beschrijving en pikfoto in erectie. Andere wensen ook? Laat maar weten.  

Wie komt langs voor een pijpbeurt?
Bolleke 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vervul jij mijn geile wensen ?
Ik zit tussen twee mannen in , plots doen ze hun broek open en moet ik beiden masturberen . Daarna word mijn hoofd naar een pik gebracht en ben ik verplicht te pijpen,de andere maakt zich klaar om mijn holletje te vullen . Jullie gebruiken mij als jullie dletje , laat me je voorstel maar weten ik sta voor veel open , ook extremer en kan verplaatsen . Ik ben volsl.58j.  
steve 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ik pijp. jij spuit
hej ik hetro zoek andere hetro ik wil hem eens leegzuigen tot je in mijn mond spuit niet meer niet minder ontvang enkel waar antwrpen noord den dam 2060 liefs XL mmet veel zaad no fakers a.u.b ik antwoord steeds teug  
Alex 60 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Nog iemand seffens op parking Bertem?
Ben binnen ongeveer 40min. op parking Bertem,E40 richting Leuven. Nog iemand om lekker te spelen! Pijpen,rukken....ik wil u ook wel neuken,maar moet niet. We kunnen eventueel naar een andere plaats rijden waar het veiliger is. Ik ben een zeer verzorgde man,hygiënisch en goed uitziend,1,71,86k en geschoren leuter 15/4. Ik lees de eventuele reacties seffens wel .Tijdens het rijden antwoord ik niet. Ben er rond 0u20.Mag ook een cd of travje zijn. Groetjes Alex.  

Nog iemand seffens op parking Bertem?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10